Proyectos Erasmus+

El Parlamento Europeo ha aprobado el Programa Erasmus+ para el periodo 2014-20 que entró en vigor el 1 de enero de 2014. Erasmus+ integra los programas Comenius, Leonardo y Erasmus.

Los nuevos Proyectos se denominan:

- KA1: Proyectos de Movilidad.

- KA2: Asociaciones Estratégicas.

y abarcan los niveles escolar, formación profesional, enseñanza superior y formación de las personas adultas.

Continuando con nuestra trayectoria europea el IES La Sènia participa activamente en el desarrollo de este tipo de proyectos para ofrecer a nuestro alumnado la posibilidad de mejorar su competencia lingüística y capacitación profesional lo que contribuirá, sin duda alguna, a mejorar su empleabilidad.

PROJECTE EUROPEU  Let's Unify IT!

unifyit gran

L'IES La Sènia de Paiporta, ha celebrat durant aquesta setmana, la segona reunió transnacional del projecte 'Let's unify IT!' que té com a objectiu treballar en un currículum europeu unificat en sistemes d'informació, de manera que els estudiants puguen veure reconeguts els seus estudis fora de les seues fronteres. En ella han participat 16 representants

d'institucions de formació professional de Polònia, Portugal, Estònia, Lituània, Letònia i Espanya.

L'Ajuntament representat pel Regidor d'Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, junt a l'Associació de Polígons Industrials de Paiporta representada per Gregorio Martínez, han participat en la reunió oferint als socis europeus el seu punt de vista, basat en l'experiència, sobre la formació i requisits que els alumnes Erasmus han de tindre per a la seua integració al món laboral.

Des de fa anys alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de sistemes multiusuari i en xarxa, que realitza l'IES La Sènia, fan pràctiques empresarials en diversos països, entre ells alguns com Estònia on pràcticament hi ha plena ocupació, i poden convertir-se en llocs de destinació professional. A més l'IES La Sènia acull a alumnes Erasmus d'alguns d'aquests països, que fan pràctiques en empreses dels polígons industrials de Paiporta, així com en els llocs que, d'acord al seu perfil, designa l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament. El futur currículum unificat europeu que els socis del projecte estan desenvolupant, s'espera tindre-ho finalitzat en el termini d'un any.

 

How to Claim bet365 Bonus step by step.