Intercanvi IES La Sènia  Liceo Blaise Pascal Pomezia (Itàlia)

laseniapomezia01

Des del 23 AL 30  de març es va dur a terme la segona part del intercanvi amb l´institut Blaise Pascal de Itàlia, en el qual les famílies dels nostres 21 alumnes varen acollir a 21 estudiants italians.

El projecte pedagògic cultural ha estat centrat en aprofondir en els innombrables vincles entre dos societats tan properes i al mateix temps hem pogut aprendre de les diferències i aprofitar aquesta experiència en camps tan diversos com ara la història, la música, l´art, l´arquitectura, el medi ambient o la gastronomia.

En aquest sentit el dens  programa ha inclós les següents activitats: Visita guiada a la ciutat de València, Hemisfèric, Museu Faller, Oceanogràfic, exposició sobre els Borgia al arxiu històric del regne i festa gastronòmica final amb l´elaboració i degustació d´una paella gegant.
Hem d´afegir a tot això el festival dels premis de la segona avaluació en el qual els alumnes italians varen participar en una sessió de batucada i en el concert del grup Distrito Federal. En aquest punt volem agrair el treball fet pels professors Angel Rabasa del Departament de Música i del company d´anglés David Benlloch.

En la vessant purament pedagògica els alumnes estrangers  assistiren a les classes dels nostres alumnes de 4ESO i 1BATX. Aprofitem l´ocasió per donar les gràcies a tots els companys del centre que ens han permet disfrutar en les seues lliçons.També tinguèrem temps per visionar les presentacions preparades per alumnes italians.Continuant l´apartat d´agraïments no podem oblidar el equip docent del grup italià, encapçalat per la directora Laura Virli i les coordinadores del projecte professores Adele Fugardi i Stefania Castellazzi.

Finalment també agraïm la tasca de coordinació del programa del nostre professorat, especialment el de Susana Valero i Carles Gómez sense oblidar-nos de la part més important: l´aportació dels alumnes del nostre centre extensives a les seues famílies sense les quals tot aquesta experiència no haguera estat possible.

laseniapomezia02 laseniapomezia03 laseniapomezia04

How to Claim bet365 Bonus step by step.