Intercanvi amb el liceo Blaise Pascal de Pomezia (Itàlia)

Pomezia xicotet

Des del 5 al 10 de maig 26 alumnes de 4rt ESO i 3 de 1 BATX, acompanyats pel director Rafael Fernández-Llebrez i cap d'estudis ESO Carles Gómez, han completat la segona part de l'intercanvi acadèmic-cultural amb el centre de secundària Blaise Pascal de la ciutat de Pomezia, 26 km al sud-oest de Roma.


Durant l'estada els participants han gaudit tant d'activitats esportives (ràfting, senderismei i futbol),visites culturals (catacombes de San Calixt, Monestir de San Beneït, museu Lavinium, etc) com de sessions acadèmiques al centre italià, en les quals els alumnes a més d'assistir a les classes han mostrat presentacions sobre llengua, cultura i literatura espanyola als seus anfitrions italians, estudiants la gran majoria de la llengua de Cervantes.
A la primera part de l'intercanvi, duta a terme al mes de febrer, els nostres alumnes reberen a les seues cases la visita de l'alumnat italià. Tots junts feren un intens programes d'activitats de tot tipus: visita i berenar al parc de l'Albufera, Hemisfèric, Museu Príncep Felip, recorregut pel centre històric de Valencia, museu del Rajolar, a més del protocolari acte de recepció a l'ajuntament per part de l'alcadesa i regidor d'educació i de l'assistència a les nostres aules del grup escolar italià.

Aquest és el segon any d'intercanvi entre totes dues institucions. La experiència ha estat valorada molt positivament per totes les parts de la nostra comunitat educativa. Activitats com aquesta posen en relleu de nou el caliu internacional del nostre centre, recolçat en tot moment per famílies i estudiants.
En l'apartat d'agraïments destacar als companys que en febrer acolliren a les seues classes a l'alumnat internacional. Gràcies també a la directora del liceo Blaise Pascal prof. Laura Virli i molt especialment al vice-director Marco Cimini i la professora Stefania Castellazzi. Per damunt de tots evidentment les nostres famílies, sense les quals tota aquesta magnífica experiència no hauria estat possible.

How to Claim bet365 Bonus step by step.