TEATRE EN ANGLÈS - PRIMAVERA EDUCATIVA

 Teatre anglès primavera educativa B          Teatre anglès primavera educativa A

Dins de les aportacions del nostre centre a la primavera educativa trobem la participació de la companyia de teatre en anglés IES LA SÈNIA el passat divendres 13 amb la representació d'una adaptació de la famosa peça teatral ROMEO AND JULIET de William Shakespeare. La companyia, formada per 17 alumnes principalment de primer cicle d'ESO i 2 alumnes més de 4ESO, ha representat durant els últims tres cursos els clàssics més importants en literatura en llengua anglesa, des de «Hamlet», «somni d'una nit d'estiu» o «Conte de Nadal» passant per «assasinat a l'Orient Express» o «el retracte de Dorian Grey».

L'activitat, treballada dins del contracte programa de l'institut, conta amb el professor Enrique Garcia del departament d 'anglés com a coordinador i director i té una gran aceptació dins de la nostra comunitat educativa, que assisteix massivament a cada una de les dos convocatòries anuals que es solen realitzar abans de les vacances nadalenques i del fí de curs.

En esta ocasió, l'actuació duta a treme al saló d'actes de l'EOI de València, ha servit com a un assaig general a aquella que tindrà lloc a l'auditori de Paiporta el pròxim 17 de juny, i a la qual esteu tots convidats.

Tags: teatre, anglès, primavera educativa

How to Claim bet365 Bonus step by step.